Lunchen met directie Diaconessenhuis

De directie van het Diaconessenhuis nodigt Patiënten en/of hun familieleden uit voor een informele lunch. Tijdens deze lunch willen de beide directieleden, Tony Lamping en Hans den Hollander, met hun tafelgenoten van gedachten wisselen over de volgende vraag: “Wat vindt u belangrijk als u voor onderzoek of behandeling komt of als u als familie bij een patiënt op bezoek gaat? Wat gaat goed, wat kan er anders?”

In het kader van het landelijke kwaliteitproject Sneller Beter, hebben er al drie lunches met de directie plaatsgevonden. De vierde en voorlopig laatste lunch is gepland op vrijdag 20 april. Uit de evaluatie zal blijken of de lunches een blijvende activiteit worden. Vast staat, dat er uit de eerdere lunches enkele zinvolle verbeterpunten naar voren gekomen zijn. De lunch is gepland op vrijdag 20 april van 12.00 uur tot 13.30 uur en biedt plaats aan 6 deelnemers. Aanmelden kan via directiesecretariaat@diac-leiden.nl.  

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×