Dagtochtjes door Leiden

Voor iedereen die eens kennis wil maken met Leiden, of gewoon meer wil weten over de stad, biedt BestemmingLeiden.nl leuke, onderhoudende dagtochtjes door Leiden.De tochten vinden Ongeveer eens in de drie weken plaats en hebben steeds een andere invalshoek.

Zo is op 1 april een dagtocht genaamd “Leiden, stad van ontdekkingen” gepland. Na koffie met gebak wordt onder begeleiding van een gids een stadswandeling gemaakt, gevolgd door een lunch en museumbezoek.Op 15 april kunnen belangstellenden deelnemen aan de dagtocht “Oude Hofjes en Hoge Thee”. Tijdens deze tocht worden enkele hofjes en de Hortus Botanicus bezocht. De tocht eindigt, zoals de naam al doet vermoeden, met een sfeervolle High Tea.Voor meer informatie en aanmeldingen kunnen belangstellenden terecht op www.BestemmingLeiden.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×