Drugsgebruikster mishandeld en beroofd

De politie doet onderzoek naar een geweldadige beroving die gisternacht plaatsvond. Toen een 47-jarige vrouw op de gedoogplek drugs gebruikte, kwam er een man naast haar zitten die haar om drugs vroeg. De vrouw weigerde hem dit te geven, waarna hij haar meerdere malen met een fles op het hoofd sloeg en haar tegen het lichaam schopte. Vervolgens stal hij een wikkel drugs van de Leidse. Toen agenten langs de gedoogplek reden, zagen zij de vrouw ineengedoken liggen. Ze constateerden dat zij gewond was en lieten haar per ambulance naar het LUMC afvoeren.

Aan de hand van het signalement dat het slachtoffer opgaf, heeft de politie naar de dader gezocht. Deze is tot op heden echter nog niet gevonden. De vrouw heeft aangifte van beroving gedaan en de politie zet het onderzoek voort.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×