Steegh is problemen met PRIS meer dan zat

Verkeerswethouder John Steegh is de problemen met het Parkeer Route Informatie Systeem meer dan zat. Dat zei hij gisteren in de commissievergadering Ruimte en Bereikbaarheid.  Steegh: “Tot nu toe is het met het functioneren van PRIS ronduit bagger geweest. Herhaalde malen is verbetering toegezegd , zonder het gewenste resultaat. Ik ben het nu zat. Ze hebben van mij een laatste kans gekregen en nu zijn er weer problemen met de lassen in het wegdek. Hier is gewoon sprake van een wanprestatie. Als het nu binnen afzienbare tijd nog niet goed functioneert ga ik een proces tegen het bedrijf beginnen.Maar daar zijn de problemen dan nog niet mee verholpen. Of een ander bedrijf de problemen wel kan oplossen is ook nog maar de vraag. “

In het kader van de Parkeernota die eind dit jaar moet verschijnen kwam ook het PRIS weer ter sprake om dit middel in te zetten vanaf alle invalswegen naar Leiden.  

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×