Trainingsdag ontwikkelingssamenwerking

Om studenten te laten zien hoe afwisselend, verrijkend en uitdagend ontwikkelingssamenwerking is, organiseren Club Leiden en SOL de trainingsdag ‘Make My Day’. Tijdens deze dag kunnen de studenten aan de handvan films en boeiende workshops ervaren hoe divers de ontwikkelingssector is en wat zij hieraan kunnen bijdragen. De workshops gaan onder meer over: mensenrechten in ontwikkelingslanden, gezondheidszorg in ontwikkelingslanden, onderwijs en ontwikkeling, en microfinanciering.

‘Make My Day’ vindt plaats op vrijdag 30 maart in het Kamerlingh Onnes Gebouw, Steenschuur 25 en begint om 12.30 uur met een informatiemarkt, gevolgd door de workshops. De dag eindigt om 19.00 uur en wordt afgesloten met een borrel in Eetcafé De Oude Harmonie, Breestraat 16. Deelname is gratis. Wel is opgave vooraf gewenst. Dit kan op www.mmd.soleiden.nl , waar ook meer informatie over de dag te vinden is. 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×