Heropening Hooghkamerpark

Op de Landelijke Boomfeestdag aanstaande woensdag, wordt het Hooghkamerpark heropend. Het park heeft de afgelopen tijd een aantal veranderingen ondergaan. Zo is de waterpartij deels verplaatst, is de beschoeiing vernieuwd, zijn er twee bruggetjes aangebracht en is de dierenweide omgeven door een nieuw hek. In overleg met de leerlingen van de Apolloschool is de kinderspeelplaats opnieuw ingericht.

Om 15.15 uur zal wethouder van milieu John Steegh de officiƫle opening verrichten door drie bomen te planten. Buurtvereniging Leefbaar Zuid-West onthult daarna zes nestkasten voor de vogels. Vanaf 14.30 uur kunnen alle buurtkinderen terecht op de speelplaats, waar zij muzikaal verrast worden. Ook kunnen zij zich laten schminken.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×