Poëziematinee in Linkse Kerk

Gezelschap N.V. De Nieuwe Wanhoop organiseert een poëziematinee in de Linkse Kerk. Dit multidisciplinaire gezelschap, waarbij diverse muzikanten, zoals een zangeres en een videokunstenares zich hebben aangesloten, vindt steeds nieuwe combinaties uit van geluid, muziek, woorden en beelden, door ze aan elkaar te koppelen of juist naast elkaar te zetten. Ook kunnen de woorden op zichzelf staan en worden gedichten zonder verdere toevoegingen voorgedragen. Het programma ‘De 4 Zeegetijden’ duurt ongeveer 80 minuten, waarin de spanning voortdurend wordt opgebouwd om even later weer los te laten.

Zondag, 18 maart; het programma begint om 15:00 uur (zaal open om 14.00 uur) en de toegang is gratis.

De Linkse Kerk, Hooglandse Kerkgracht 4, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×