Thema-avond over borstreconstructie

De Mammacare-afdeling van het Diaconessenhuis Leiden organiseert op woensdag 4 april in samenwerking met de Borstkanker Vereniging Nederland een thema-avond over borstreconstructie. Sprekers zijn onder andere plastisch chirurg mw.dr. M.J.O.E. Bertleff en een ervaringsdeskundige. De thema-avond is vooral bedoeld voor vrouwen die borstkanker hebben (gehad) en denken aan borstreconstructie. Plastisch chirurg Bertleff houdt een presentatie over de mogelijkheden en het verloop van zo’n operatie. Een ervaringsdeskundige vertelt over haar beleving na een borstconstructie. Verder is er een stand van Mamellaspecials aanwezig met protheses en badkleding.

De avond begint om 19.30 uur en vindt plaats in de Kapel van het Diaconessenhuis Leiden, Houtlaan 55 in Leiden. De toegang is gratis. In verband met het aantal plaatsen wordt u verzocht zich aan te melden bij Marijke Coulier, telefoon 071-517 24 95/m.coulier@jmc-advies.nl of Marie-Anne Scargo, telefoon 071-521 14 27.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×