Foto: PR.

LZ'86 tekent sponsortcontract met KartoenZ

Leidsche Zwemclub 1886 is een sponsorcontract overeengekomen met KartoenZ. Het sponsorcontract met de Leidse indoorspeeltuin en restauranthouder is getekend voor de duur van 3 jaar met de intentie tot verlenging. LZ 1886 zal voor de duur van de overeenkomst de naam KartoenZ met zich meedragen. Door de overeenkomst kan de vereniging het hoofd bieden aan de al maar stijgende badwaterkosten, en zo mensen in Leiden en omstreken tegen een redelijke prijs de zwemsport blijven laten beoefenen. Bovendien kunnen leden nu nog beter voorbereid deelnemen aan wedstrijden en toernooien. LZ 1886-KartoenZ.nl is dan ook erg gelukkig met de overeenkomst.

Directeur van KartoenZ, Martin Bartels, is eveneens blij met de gesloten overeenkomst. KartoenZ is een nieuw bedrijf en verwacht middels de overeenkomst met LZ 1886 meer regionale bekendheid en zichtbaarheid te verkrijgen. Wij zijn als club trots KartoenZ aan ons te kunnen binden en we rekenen op een mooie samenwerking.

De Leidsche Zwemclub 1886, die vanaf 17 maart de naam KartoenZ met zich mee zal dragen, is een zwem en waterpolovereniging die uit komt in de landelijke Eerste Klasse (Heren waterpolo), Hoofdklasse (Dames waterpolo, onder de naam ZVL: een startgemeenschap tussen LZ 1886 en de Zijl/LGB-Vivax) en de B-competitie (Zwemmen). De zwemploeg kan aanstaande zondag, 18 maart, promoveren naar de hoogste clubcompetitie (A-competitie) van zwemclubs in Nederland. Mogelijk met een kampioenschap.

KartoenZ, een rookvrij paradijs voor kinderen en gezinnen waarin combinatie gespeeld en gegeten kan worden, is van absolute meerwaarde binnen de gemeente Leiden. KartoenZ voorziet onder andere in de, hoog op de agenda maar te laag op de gemeentelijke begroting staande, behoefte aan speelgelegenheid.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×