Falend PRIS is ook Leidenaars een doorn in het oog

Het nog nooit goed gefunctioneerd hebbende Parkeer Route Informatie Systeem dat op diverse invalswegen van Leiden automobilisten naar nog niet bezette parkeerplaatsen in parkeergarages moet leiden is ook de Leidse burgers een doorn in het oog. Dat bleek tijdens de discussiebijeenkomst in het Scheltemacomplex. Dit is beslist geen goede PR voor de stad Leiden, vond het merendeel van de aanwezigen. Het heeft nog nooit naar behoren gefunctioneerd terwijl het klauwen met geld heeft gekost en waarschijnlijk nog steeds kost. Ook in de Leidse politiek staat het PRIS nu hoog op de agenda. Wethouder John Steegh kondigde maandagavond dan ook aan dat er nu definitieve maatregelen genomen zullen worden, desnoods met een ander bedrijf, om het verwijzingssysteem alsnog binnenkort in de lucht te hebben.  

GIjs Holla van de PvdA heeft eerder vragen gesteld naar het functioneren van PRIS.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×