Rappen en rapen in Leiden, leerlingen van de middelbare school het OCL in Leiden nemen de Gouden Bezem 2007 in ontvangst.

Leerlingen OCL winnen Gouden Bezem 2007

Leerlingen van de middelbare school het OCL uit Leiden hebben gisteren tijdens de start op het Stadhuisplein van Nederland Schoon, de Gouden Bezem 2007 gewonnen. Hun rap ‘Zwerfafval’ won de rap-battle die de Stichting Nederland Schoon samen met de gemeente Leiden organiseerde. Het thema van Nederland Schoon is dit jaar zwerfafval en scholieren staan hierin centraal. Leiden, Sneek, Wijk bij Duurstede, Aalsmeer en Meppel zijn de vijf gemeenten die worden bezocht. De week wordt ook dit jaar weer afgesloten met de Landelijke Opschoondag.

Vorig jaar staken 75 gemeenten tijdens Nederland Schoon de handen uit de mouwen, dit jaar gaan op 24 maart  tijdens de afsluiting in ruim 185 gemeenten vrijwilligers met bezems en prikstokken aan de slag om hun gemeente schoon te houden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×