Informatiemiddag over weerbaarheid

Volgende week is het de Week van de Psychiatrie. In het kader hiervan organiseert het GGZ Informatiepunt een informatiemiddag over weerbaarheid, genaamd ‘voel je veilig’. Er kan tijdens deze middag worden deelgenomen aan twee workshops.

De eerste workshop genaamd “Fysieke Weerbaarheid”, wordt gegeven door sportschool Moko-ryu. Deelnemers leren hoe zij zich in moeilijke en spannende situaties kunnen verdedigen. Deelnemers aan de workshop “Sociale Weerbaarheid” leren hoe zij kunnen omgaan met moeilijke sociale situaties. Daarnaast kunnen bezoekers allerlei informatie vinden over dagbesteding en cursussen. De middag vindt plaats aan het Rapenburg 48 en start om 12.30 uur. De toegang is gratis. Wie wil deelnemen aan de workshops kan zich opgeven via info@ggz-informatiepunt.nl.  

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×