Leidse dartster Rilana Eradus wint in Eindhoven

De Leidse Rilana Erades heeft zondag in Eindhoven de laatste open ranking van het seizoen op haar naam geschreven, Rilana wist op haar weg naar de finale te winnen van mede Nederlands team speelster Karin ten Kate met 3-1 en ook wist Rilana te winnen van Lakeside 2007 deelneemster en huidige nummer 1 van Nederland Carla Molema met 3-1, en vervolgens moest er in de finale worden aangetreden tegen de Russische Anastasia Dobromyslova en nadat Rilana heel snel op een 3-0 voorsprong kwam en vervolgens 117 misten op dubbel 20 voor een 4-0 overwinning won ze uiteindelijk alsnog de finale met 4-2

Door deze toernooioverwinning heeft Rilana Erades zich voor 99% geplaats voor de Winmau World Masters en de kwalificatie Lakeside later dit jaar in Bridlington, Engeland de plaatsing voor het kwalificatie toernooi van de lakeside is voor Rilana een belangrijk evenement omdat dit voor Rilana de enigste manier is om zich te plaatsen voor de Lakeside, Rilana kan namelijk door gebrek aan sponsors niet het internationale circuit volgen om zo punten te verzamelen voor rechtstreekse kwalificatie voor de lakeside, de tegenstander van Rilana in Eindhoven Anastasia Dobromyslova kan wel door genoeg sponsoring dit internationale circuit af en staat hierin 4e waaruit misschien toch wel blijkt dat Rilana het nivo van het internationale circuit wel kan halen en heeft maar door gebrek aan sponsoring in Nederland moet blijven, zij hopen via deze weg een bedrijf te vinden die ge├»nteresseerd is om Rilana verder te helpen in het internationale circuit en we vragen dan ook of ge├»nteresseerde bedrijven, personen zich willen wenden tot Mark Honsbeek op telefoonnummer 06 – 24 60 41 42 of even een email willen sturen naar info@rilana-erades.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×