Vanavond raadsvergadering over referendumuitslag

Vanaf 20.00 uur is de gemeenteraadsvergadering vanavond live te beluisteren via Sleutelstad.nl. De vergaderstukken zijn op te vragen via //www.leiden.nl/raad/. Op de agenda staan onder andere de uitslag van het referendum over de RijnGouweLijn en de brief die de provincie Zuid-Holland vorige week aan de gemeente Leiden stuurde. Daarin staat dat Leiden de aanleg van de RGL door de binnenstad moet toestaan.

Klik hier om live mee te luisteren. (vanaf 20.00 uur).

Morgen zal de vergadering in de loop van de dag ook beschikbaar komen via //www.sleutelstad.nl/raadsvergadering/. Daar zijn ook eerdere vergaderingen na te luisteren.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×