Harddrugsdealers gepakt

De politie heeft in de nacht van maandag 26 op dinsdag 27 maart twee mannen van 26 en 45 jaar uit Leiden aangehouden op basis van de Opiumwet. De politie had het vermoeden dat er vanuit hun auto werd gedeald in verdovende middelen. De auto met de 26-jarige bestuurder werd gecontroleerd op het Gangetje. In de auto werd onder andere een hoeveelheid geld aangetroffen en een aantal stukjes plastic waar, naar later bleek, cocaïne in had gezeten. Tevens werd er een honkbalknuppel bij de stoel van de bestuurder gevonden.

De 45-jarige verdachte kwam tijdens de controle naar de auto gelopen. Agenten hadden al opgemerkt dat deze man eerst in de auto had gezeten en kort voor de controle was uitgestapt. Deze verdachte werd eveneens gecontroleerd op verdovende middelen. Bij hem werd een bolletje heroïne aangetroffen. De politie heeft alle goederen in beslaggenomen. Het onderzoek wordt voortgezet.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×