"Allemaal Water"

De Leidse Smalfilm Liga (LVSL) werd 65 jaar geleden opgericht. Om dit heugelijke feit te vieren, ging de film “Allemaal Water” afgelopen maandag in première. Deze film is gemaakt door de leden van de LVSL en gaat op geestige wijze in op het belang van water voor de stad Leiden. Zo werd de stad mede dankzij het water ontzet door de Spanjaarden en waren de grachten zeer belangrijk voor de inwoners en industrie. In de film zijn mooie stadsbeelden verwerkt. Later dit jaar wordt de film op dvd uitgebracht. Ook verschijnt er een dvd met de beste LVSL-films uit de afgelopen 5 jaar.

Om het lustrum nog meer luister bij te zetten, start er binnenkort een wedstrijd voor amateurfilmers. Zij krijgen de gelegenheid hun zelfgemaakte film aan een breed publiek te vertonen en natuurlijk wint de beste inzending een prijs. Op www.lvsl.nl  is meer informatie te vinden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×