De Hofstad-uitzendingen vinden plaats vanuit een KPN Toren, vlakbij het Malieveld in Den Haag. (Foto: Chris de Waard).

Haagse zender van Sleutelstad van start

Afgelopen avond zijn om 20.00 uur in Den Haag de uitzendingen van Hofstad Radio 99.4 FM van start gegaan onder de vlag van Sleutelstad Media, dat in Leiden ook deze website en Sleutelstad 93.7 FM exploiteert. Sleutelstad neemt de Haagse radiozender officieel per 1 april over. De twee stations samen bereiken vrijwel de hele provincie Zuid-Holland. Sleutelstad FM en Hofstad Radio maken gebruik van één centrale muziek database. Wel hanteren de stations een ander ‘format’ zodat ze een eigen herkenbare identiteit krijgen.

Met het provinciale bereik gaat Sleutelstad Media zich ook op de grotere adverteerders in de Randstad richten. Ook zal aansluiting gezocht worden bij CRN, het landelijke verkooploket van de regionale zenders. Landelijke adverteerders kunnen hier zendtijd inkopen op de deelnemende regiozenders.

Leiden hofstad


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×