Ingewikkelde verkeersmaatregelen nodig bij Dellaertweg

Het College van B & W heeft deze week besloten tot vergaande verkeersmaatregelen in de buurt van de zogenaamde U-Bocht, waar binnenkort zorgverzekeraar Achmea zijn intrek zal nemen. Het rijwielpad aan de spoorzijde van de Schipholweg zal worden afgesloten. Ook krijgen de automobilisten minder rijstroken toebedeeld. Van de vijf rijstroken zullen er maar twee overblijven. Fietsers zullen te maken krijgen met ingewikkelde maatregelen. Komende vanuit de Merenwijk zullen fietsers nu eerst moeten oversteken naar de stadszijde van de Schipholweg. Ook zullen er veranderingen moeten plaatsvinden rond de ingang van de tunnel onder het Stationsplein, omdat de Dellaertweg korter wordt gemaakt.      

Vrachtverkeer zal zoveel mogelijk worden omgeleid.  

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×