Met de muziek mee naar het Gelderse Buren

Op zaterdag 5 mei zullen alle orkesten van K&G deelnemen aan Taptoe Buren. K&G 3 zal in het voorprogramma van deze taptoe spelen en Jong K&G en de Show- and Marchingband K&G zullen in het hoofprogramma te zien zijn. De Show- and Marchingband K&G zal tijdens Taptoe Buren naast de bekende Phil Collins Show ook voor het eerst de nieuwe Stevie Wonder Show laten zien. Een echte try-out dus met veel publiek. Om er voor te zorgen dat de Leidse aanhang deze show bij de première kan bijwonen wordt er een supportersreis georganiseerd.

De senioren van K&G zullen ’s morgens vroeg al vertrekken zodat zij ’s middags in Buren nog een laatste keer kunnen repeteren. Jong K&G en K&G 3 vertrekken ’s middags, eventueel dus met de supporters. Naast de drie orkesten van K&G zal ook de Leidse muziekvereniging Amigo te zien zijn in Buren. Totaal dus ongeveer 200 muzikanten uit Leiden die dit Gelderse plaatsje muzikaal onveilig gaan maken. Ook de Arnhemse muziekvereniging ATK (Arnhems Trompetter Korps) brengt twee shows en is er een optreden van Showband KDO uit Groessen. Een aantrekkelijk programma,dus. Voor supporters is het mogelijk om voor € 15 een supportersreis mee te maken naar deze taptoe. Voor deze prijs wordt u per luxe bus vervoerd naar Buren en u heeft een toegangskaart voor de taptoe. Er is ook een mogelijkheid om een VIP-arrangement te nemen en kunt u de “Giro d’Italia” van Jong K&G sponsoren. Jong K&G is geboekt voor een vierdaags optreden in Italië. Meer informatie en aanmelding: keng-leiden.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×