Tentoonstelling knutselwerkjes

In het kader van het ‘Kan Wél!’ project is er vanaf volgende week woensdag in de woonwinkel aan de Langegracht een expositie waarin knutselwerkjes van kinderen te zien zijn. Elke woensdagmiddag ontvangt tante Irene kinderen uit de Slaaghwijk om samen te spelen en te knutselen. Dit project wordt ondersteund door de woningcorporaties Ons Doel, Portaal en de Sleutels van Zijl en Vliet. Aan de kinderen is gevraagd om een knutselwerkje te maken rondom het thema ‘in en om je ideale huis’, het resultaat is op de expositie te bewonderen.

De tentoonstelling wordt volgende week woensdagmiddag feestelijk geopend. De kinderen zullen dan eens extra in het zonnetje worden gezet. Tante Irene en maar liefst 50 kinderen komen naar de woonwinkel van de Sleutels van Zijl en Vliet aan de Langegracht om de expositie openen. Natuurlijk staat er limonade en wat lekkers voor ze klaar. Bovendien worden ze beloond met een aardigheidje. De expositie duurt tot begin mei.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×