Nationaal Museumweekend ook in De Lakenhal

Tijdens het Nationaal Museumweekend dat volgende week zaterdag en zondag plaatsvindt, kunnen geïnteresseerden gratis een aantal musea bezoeken. Ook Stedelijk Museum De Lakenhal en De Lakenhal in Scheltema openen dan tussen 12.00 en 17.00 uur hun deuren. Belangstellenden kunne op eigen houtje door beide musea wandelen, of kiezen voor een gratis rondleiding.

In Stedelijk Museum De Lakenhal voert een rondleider de bezoekers langs de monumentale sculpturen van de Vlaamse kunstenaar Johan Creten. Wie wil, mag de beelden aanraken. In Scheltema verstrekt een rondleider informatie over de fototentoonstelling Changing Faces/ WORK. Deze tentoonstelling bevat foto’s van zes Europese fotografen, die hun visie geven op de verschuivingen van werk en arbeidskrachten binnen de nieuwe Europese grenzen. Beide rondleidingen starten om 13.00, 14.00, 15.00 en 16.00 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×