Alles over leeskringen

Voor wie altijd al een leeskring heeft willen starten of op zoek is naar een passende leeskring, biedt de Centrale Bibliotheek dé oplossing. De bibliotheek organiseert namelijk een Leeskringavond, waarop alles rond dit onderwerp aan de orde komt. Veel mensen vinden het leuk om gezamelijk boeken te lezen en ze daarna met elkaar te bespreken. Deze avond biedt hen de mogelijkheid om gelijkgestemden te ontmoeten.

Verder zal mevrouw C. van der Poel, docent Nederlands op de Hogeschool van Leiden en ex-leeskringleidster een lezing verzorgen over het opzetten van een leeskring. Daarna kunnen de leeskringliefhebbers terecht op de informatiemarkt. Zij kunnen zich hier onder andere aanmelden bij leeskringen en informatie krijgen over de speciale Leeskringkoffers. Daarnaast helpen medewerkers van de bibliotheek belangstellenden op weg in het digitale informatieaanbod over auteurs en boeken. De Leeskringavond vindt op dinsdagavond 24 april vanaf 20.00 uur plaats in de Centrale Bibliotheek aan Nieuwstraat 4. Deelname is gratis. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@bibliotheekvoorjou.nl .

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×