Open Dag bij DZB Leiden

DZB Leiden organiseert op vrijdag 20 april een Open Dag, iedereen is tussen 10.00 uur en 15.00 uur van harte welkom op het hoofdkantoor aan de Le Pooleweg 11 in Leiden. Het thema van de Open Dag is ‘Van Binnen naar Buiten’, diverse DZB onderdelen zullen, verspreid over de hele hoofdvestiging, hun producten en diensten presenteren. Bovendien zijn er allerlei leuke activiteiten waaraan iedere bezoeker kan meedoen; bijvoorbeeld ‘bonbons maken’, er is een workshop postsorteren, een demonstratie vakopleiding schilderen en voor de kinderen is er een kleurwedstrijd. Voor een hapje en een drankje kan men terecht op het gezellige terras, dat speciaal voor deze dag wordt ingericht.

DZB biedt alle medewerkers een individueel ontwikkeltraject, wat erop gericht is om iedereen zoveel mogelijk aansluiting te laten vinden bij de reguliere arbeidsmarkt. De meer extern gerichte bedrijfsonderdelen zoals Detachering, Catering, Businesspost, Schoonmaak, Schilderen en de diverse Groendiensten krijgen daarom uitgebreid de gelegenheid om zich tijdens de Open Dag te presenteren. Bezoekers kunnen zelf zien waarom mensontwikkeling centraal staat bij DZB en wat dat betekent voor de medewerkers. De Le Pooleweg is te vinden op het bedrijvenpark Roomburg in Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×