Libertas Leiden genomineerd voor titel leerbedrijf 2007

Libertas Leiden is door het ROC ID College uitgekozen als één van de vijf beste leerbedrijven uit de regio. De Leidse organisatie zal dan ook flink in het zonnetje gezet worden tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Parktheater aan de Cornelis Geellaan 2 in Alphen aan den Rijn, aanstaande woensdag. Op deze feestavond wordt tevens gekozen welke van de vijf genomineerde bedrijven het beste leerbedrijf van 2007 is en dus een sculptuur en een speciale oorkonde ontvangt. De vijf uitgekozen leerbedrijven zullen worden gehuldigd, omdat zij de stagiairs op bijzondere wijze begeleid hebben. Dit gebeurt onder andere door de vertoning van videopresentaties.

Libertas is overigens de enige Leidse organisatie die dingt naar de eretitel.De feestavond is niet alleen bedoeld voor de leerbedrijvven. Ook de mbo-uitblinker 2007 zal dan namelijk worden benoemd.De presentatie van de prijsuitreiking is in handen van Gijs Staverman, bekend tv-presentator en DJ bij Q-music. Studenten van het Nederlands Musical Ensemble luisteren de avond op met verschillende acts.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×