Patricia Vonne, foto: PR

Patricia Vonne zet LVC op stelten

Patricia Vonne en haar band Ollabelle (USA) zullen een sensationeel optreden verzorgen in het leidse LVC. Door haar spontaniteit en muzikale gedrevenheid doet Vonne zelfs de grootste twijfelaar overstag gaan. Met een unieke combinatie van flamenco, Tex-mex, Latin en rock zet deze 30jarige zangeres/actrice (Sin City) en zuster van Roberto Rodriquez, elke zaal moeiteloos op stelten. Ollabelle is een vijfkoppige band (twee dames en drie heren) uit New York. Alle vijf beschikken ze over fenomenale stemmen en in samenzang doen ze nog het meest denken aan een combinatie van de aloude Band en Little Feat.

Voorprogramma: Stephen Simmons & Dave Coleman.

Concert: dinsdag 24 april. Deuren open: 20:00 uur. Begin: 21:00 uur. Eind: 00:00 uur. Kaarten kunnen online besteld worden via: www.lvc.nl

LVC, Breestraat 66, Leiden

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×