CDA wil opheldering over mislopen investering 50 miljoen

Zaterdag kopte het Leidsch Dagblad dat Leiden een investering van 50 miljoen misloopt, omdat het College van B&W niet in zee wil gaan met de Leidse ondernemer Frans Bolk. Bolk wilde het bedrag onder andere steken in de ontwikkeling van een evenementenhal en een ijsbaan. Het college vindt de manier van zakendoen van Bolk ‘onplezierig’ en wees de projectontwikkelaar de deur. Het CDA wil nu weten wat er precies met wie is besproken en waarom de gemeente tot een afwijzing van de plannen kwam. Het vorige college zou wel interesse hebben getoond in de plannen van Bolk die zijn miljoenen nu waarschijnlijk in Eindhoven gaat investeren.

De Leidenaar is in gesprek met die gemeente over de ontwikkeling van een duikvijver die zo’n 600.000 bezoekers per jaar moet gaan trekken.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×