Introdans, foto: PR.

Kijken naar muziek met Introdans

In de sprankelende dansvoorstelling: ‘See the Music’ neemt muziek een centrale plaats in. De dansers maken zelf muziek, bijvoorbeeld op percussie-instrumenten in ‘Sous le rhytme…je’ van Patrick Delcroix. In de klassieker ‘De Dood en het Meisje’ van Ed Wubbe wordt de muziek van Schubert live gespeeld en in het meesterwerk ‘Concerto’ van Lucinda Childs lijken de dansers over het toneel te zweven op de muziek van Gorecki. Ook bij de nieuwe creatie van aankomend choreograaf Ben Holder wordt er op live muziek gedanst. Introdans is sinds de oprichting in 1971 uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande balletgezelschappen van Nederland en daarbuiten. Meer informatie over Introdans: www.introdans.nl

Programma:

• Concerto Lucinda Childs – Introdanspremière

• Sous le rythme, je… Patrick Delcroix – Introdanspremière

• De Dood en het Meisje Ed Wubbe • Nieuwe creatie, Ben Holder – wereldpremière

Voorstelling: 25 april, aanvang 20.15 uur. Kaarten zijn telefonisch te bestellen: 071 – 516 38 88, of via de website: www.leidseschouwburg.nl

Leidse Schouwburg, Oude Vest 43, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×