Evenementenkalender 2007 vastgesteld

Het College van B & W heeft de Evenementenkalender voor 2007 vastgesteld. Ten opzichte van voorgaande jaren is er niet zo veel nieuws onder de zon. In 2008 zullen een aantal evenementen meer geclusterd worden aangeboden. Voor 2007 zijn de belangrijkste in het oog springende wijzigingen dat de Kinderkermis op Koninginnedag niet meer plaatsvindt op het pleintje voor de Hooglandse Kerk maar op de Beestenmarkt. De Rijntaptoe is een week vervroegd naar 8 september en vindt nu plaats op het Pieterskerkplein in plaats van op de Beestenmarkt. Om concurrentieredenen heeft B & W besloten het verzoek van de firma De Regter om tijdens de Lakenfeesten de kermis te organiseren afgewezen en brengt de kermis ook dit jaar weer onder bij de Stichting Pedrafes van Aad van der Luit een Stephan van den Berg.  

Er komt nog een aparte evenementenvergunning voor Ons Hoekje en City Hall omdat deze elkaar eerder al eens tijdens de Lakenfeesten met een overlappende muziekprogrammering in de haren zijn gevlogen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×