Foto: Jaap Bol

Speeltuin De Vijf Hoven heropent zaterdag

< FONT>Zaterdag heropent speeltuinvereniging De Vijf Hoven opnieuw haar deuren. Er is een compleet nieuwe speeltuin van gemaakt met veel gloednieuwe, avontuurlijke houten speeltoestellen. Vrijwilligers zijn het afgelopen weekend druk in de weer geweest om de grasmat op tijd aangelegd te krijgen. De portier houdt de grasmat de rest van de week goed nat. Rondom de opening is een uitgebreid programma georganiseerd.  Van 13:15 – 13:45 uur is er een  rondgang door de wijk van Jong K & G, van 13:45 – 15:00 uur wordt er geschminkt door leidsters van kindercentrum Grote & Kleine Beer. Om 14.00 uur volgt de opening door wethouder Marc Witteman. Daarna is de speeltuin open om te spelen, samen met diverse clowns.

                 

Tot 16.00 uur is er vervolgens een drive-in disco met een live optreden van Danny Plezier.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×