Staatssecretaris Heemskerk komt niet naar Leiden

Zojuist is bekend geworden dat staatssecretaris Heemskerk van Economische Zaken woensdag niet naar Leiden komt voor een eerder gepland werkbezoek. Vorige week was er een kamerdebat over de Postwet. Woensdag vindt nader overleg over de Postwet plaats in de Tweede Kamer. Daarom kan het geplande bezoek van de staatsecretaris aan Leiden nietdoorgaan. Centrummanager Robert Strijk zou woensdag met een aantal vertegenwoordigers van andere gemeenten die met een jaloers oog kijken naar de inning van Leiden van extra OZB-gelden om het Ondernemersfonds te spekken ook bij de staatssecretaris onder de aandacht brengen, wat nu ook al niet kan. Wanneer Heemskerk nu wel in de gelegenheid zal zijn een werkbezoek aan Leiden te brengen is nog niet bekend.

Uiteraard gaat de uitreiking van de ster voor het Keurmerk veiligOndernemen en de ondertekening van het convenant gewoon door.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×