Leidenaar opent uitzendbureau op Secondlife

De Leidse Marcel Boere, producent van animatiefilms, heeft onder de naam Marcel Starbrook onlangs een arbeids/uitzendbureau geopend. Bij dit uitzendbureau kun je echter niet terecht voor een ‘gewone’ baan. De animatiefilms die Marcel produceert, spelen zich af in de populaire virtuele online wereld Secondlife. Ook zijn uitzendbureau is gericht op mensen die een baan zoeken in deze virtuele wereld. Wie op zoek is naar een baan als bijvoorbeeld virtuele barman, ijsverkoper of figurant kan bij het uitzendbureau terecht. Aanmelden kan door de avatar naam, een screenshot van de avatar in actie en de gewenste baan te mailen naar starbrookbanen@marcelboere.com .

Natuurlijk kunnen ook bedrijven die op zoek zijn naar virtuele medewerkers op dit adres terecht. Informatie over de werkgevers en werknemers is binnenkort te vinden op www.marcelstarbrook.com .

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×