Vierjarig jongetje verdronken

Gistermiddag is een vierjarig Leids jongetje verdronken in een vijver, het kind was rond 12.00 uur aan de aandacht van zijn ouders ontsnapt. De politie zette direct een grote opsporingsactie op touw en kamde de omgeving uit, daarbij werd ook een helikopter ingezet. De zoekaktie leverde echter geen resultaat op, daarop werd besloten om in samenwerking met de brandweer de vijvers in de omgeving waar het jongetje verdwenen was te onderzoeken. Om kwart voor zeven werd de peuter in een vijver gevonden.

Nog niet duidelijk is hoe het kind aan de aandacht van zijn ouders is ontsnapt.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×