Arend-Jan Sleijster is nieuwe fractievoorzitter VVD Leiden

Arend-Jan Sleijster heeft het voorzittersstokje van Greetje van Gruting overgenomen. Greetje is een jaar lang met plezier fractievoorzitter geweest. Omdat het voorzitterschap lastig te combineren is met haar overige werkzaamheden voor de gemeenteraad, heeft zij besloten de functie beschikbaar te stellen. De fractie kan zich vinden in dit besluit en is verheugd over het feit dat Arend-Jan Sleijster bereid is het voorzitterschap op zich te nemen.

Nu Greetje geen fractievoorzitter meer is, kan zij zich optimaal inzetten voor haar andere functies. Zij is onder meer voorzitter van de commissie Bestuur en Leefbaarheid, lid van de commissie Werk en Financiƫn en lid van het presidium.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×