Alles over zonne-energie

Aanstaande zondag is het Earth Day. Een internationale, jaarlijks terugkerende dag waarop uiting wordt gegeven aan de behoefte van een groot deel van de wereldbevolking aan een schoon milieu en een leefbare wereld. De IDeeWinkel wil deze Earth Day niet onopgemerkt voorbij laten gaan en stelt de dag geheel in het teken van zonne-energie. Er zullen deskundigen in de winkel aanwezig zijn die antwoord geven op vragen van bezoekers over dit onderwerp. Ook kunnen mensen die hun kennis over zonne-energie willen toetsen, meedoen aan een quiz.

Verder kunnen de creatievelingen zonne-energiespeelgoed maken. Om 15.00 uur start een excursie naar de Oranjerie, waar te zien is hoe zonne-energie in de praktijk werkt. De IDeeWinkel is te vinden aan Apothekersdijk 35 en de activiteiten duren van 13.00 tot 17.00 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×