Radius zoekt vrijwilligers voor nieuwe internetcafés

Stichting Radius wil binnenkort van start gaan met nieuwe internetcafés voor senioren in de Kooi en de Merenwijk. Het internetcafé voor de Kooi zal worden gevestigd in dienstencentrum Zijloever, Lage Rijndijk 129 in Leiden. In de Merenwijk komt het internetcafé in dienstencentrum Merenwijk, Rosmolen 28 in Leiden. De internetcafés zijn bedoeld voor ouderen uit de wijk die nog geen of weinig ervaring hebben met de computer. Tijdens de openingstijden van het internetcafé kunnen zij terecht met al hun vragen die met de computer te maken hebben.

Voor het begeleiden van senioren tijdens het internetcafé is Stichting Radius op zoek naar enkele vrijwilligers. Mocht u hiervoor belangstelling hebben, dan kunt u contact opnemen met Delia Ginkel, medewerker Radius in de Zijloever of Marijke Bakker, medewerker in het dienstencentrum Merenwijk. Beiden zijn te bereiken via het centrale telefoonnummer: 071 – 707 42 00.

U hoeft als vrijwilliger geen deskundige te zijn op de computer. Enthousiasme en een beetje computerervaring is voldoende. De vrijwilligers worden ondersteund door deskundige beroepskrachten. Zonodig krijgen de vrijwilligers als voorbereiding nog een extra cursus.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×