Welke bands op podium 26ste Werfpop?

De voorrondes voor Werfpop zullen op 16 juni worden gehouden in het LVC. Evenals in voorgaande jaren zal tijdens deze voorrondes worden bepaald welke band Werfpop dit jaar gaat openen. In de voorrondes zullen vijf bands de strijd aangaan, waarna de winnaar door een deskundige jury wordt gekozen. Bands die in aanmerking willen komen voor een plaats in de Werfpop-voorrondes kunnen tot en met 30 april hun demo’s insturen. Dit is alweer de 26ste editie van dit popfestival, dat op 8 juli in het sfeervolle Leidse Hout gehouden wordt. De winnaars zullen het podium delen met, onder andere, Alamo Racetrack.

Alamo Racetrack wordt nu al beschouwd als een van Nederlands’ meest interessante gitaarbands met hun eigenzinnige combinatie van sixties en eighties muziek, overgoten met een eigentijdse saus. De band bracht in oktober vorig jaar hun tweede album ‘Black Cat John Brown’ uit en kreeg grote bekendheid via Youtube. Het gelijknamige nummer is zelfs te horen geweest in een aflevering van de populaire Amerikaanse tv-serie Grey’s Anatomy.

Voor informatie over het opsturen van demo’s zie: www.werfpop.nl onder het kopje demo’s.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×