Sleutelstad FM vanaf 15 mei op de kabel bij Casema

Sleutelstad FM, nu nog alleen via de ether te beluisteren op 93.7 FM, wordt vanaf 15 mei aanstaande ook via het regionale kabelnet van Casema doorgegeven. De kabelfrequentie wordt 102.4. In de regio is ook Lijbrandt Telecom actief als aanbieder van kabeltelevisie. Onder meer studenten- en verzorgingshuizen in Leiden zijn aangesloten via Lijbrandt. Ook in delen van de Bollenstreek hebben abonnees te maken Lijbrandt. Of en wanneer Lijbrandt Sleutelstad FM gaat doorgeven is nog niet bekend. Deze kabelaanbieder reageert niet op verzoeken om de doorgifte te regelen. Overigens is sleutelstad niet de enige omroep die problemen heeft met Lijbrandt.

Ook de lokale omroep Holland Centraal wordt al jaren niet doorgegeven, terwijl voor deze zender een wettelijke doorgifteplicht geldt, waaraan Lijbrandt zich niet houdt. Binnenkort is hierover een hoorzitting bij het Commissariaat voor de Media.

Advertentie

Leiden Sleutelstad FM


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×