Patiënten geëvacueerd na brand in LUMC

Vanmorgen is rond 06.00 uur brand uitgebroken in een patiëntenkamer van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). Er zijn 19 patiënten binnen het LUMC geëvacueerd. Een aantal patiënten en medewerkers is voor behandeling naar het Centrum Eerste Hulp overgebracht. De patiënten konden snel worden overgebracht naar andere afdelingen dankzij de gezamenlijke inspanning van de beveiliging en het verpleegkundig personeel van het LUMC en de politie.

De brandweer had de brand snel onder controle. De technische recherche doet onderzoek naar de oorzaak van de brand.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×