Zevenkoppige inbrekersbende opgerold

Een bovenregionaal rechercheteam van de Politiekorpsen Haaglanden en Hollands Midden, heeft na een onderzoek dat ongeveer een jaar duurde, deze maand een zevenkoppige inbrekersbende opgerold. De inbrekers hielden zich hoofdzakelijk bezig met het bestelen van bejaarde villabewoners door heel het land. Hierbij leidde leden van de bende de slachtoffers bij de voordeur af, terwijl hun handlangers de woning doorzochten op waardevolle spullen. Zij maakten onder andere veel geld, sieraden en gouden munten buit. De politie heeft een deel van de gestolen goederen tijdens huiszoekingen teruggevonden en herenigd met de rechtmatige eigenaars. De bende bestond uit vijf mannen en twee vrouwen. Een man en vrouw uit Lelystad zitten nog vast. De zaak wordt op 14 mei inhoudelijk door de Haagse rechtbank behandeld.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×