PvdA wil spoeddebat over Stadsgehoorzaal

De PvdA fractie wil tijdens de raadsvergadering van 15 mei een interpellatiedebat over de nieuwe problemen bij de Stadsgehoorzaal die het College van B&W gisteren naar buiten bracht. Uit een brief die het college gisteren aan de raad stuurde, blijkt dat de verbouwing opnieuw uitloopt en bovendien weer veel duurder uitvalt. De nieuwe overschrijding bedraagt 1,6 miljoen euro. “Mijn fractie is buitengewoon kritisch op zaken van de soort als welke in de brief aan de orde zijn gesteld en meent dat het aan het college is daar op klip en klare wijze aan de raad verantwoording over af te leggen en wel op de meest korte termijn,” zo schrijft PvdA-raadslid Henny Keereweer in zijn verzoek aan de voorzitter van de raad, burgemeester Lenferink.

De PvdA wil onder meer weten welke maatregelen het college neemt om herhaling zo veel mogelijk te voorkomen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×