Leids team wint Royal Air Maroc voetbaltoernooi

Een team van uit Leiden en de regio afkomstige voetballers is gisteren kampioen geworden van het Royal Air Maroc voetbaltoernooi.de Marokkaanse vliegmaatschappij Royal Air Maroc organiseert en sponsort dit toernooi jaarlijks, met als doel Marokko als vakantieland te promoten onder de 2e en 3e generatie Marokkaanse jongeren. Dit jaar namen er zestien regio’s deel aan het toernooi. In een aantal teams bevonden zich (ex)betaalde voetballers.

Alvorens het Leidse team Utrecht in de finale met 4-2 versloeg, won het team van Boxtel, Den Haag en Gelderland. De kwartfinale werd gewonnen van Gouda en de halve finale van Arnhem. De eerste prijs die Leiden in de wacht sleepte, bestaat uit een verzorgde zevendaagse reis naar het Marokkaanse Safi. Hier zal het team spelen tegen Marokkanen uit onder andere Duitsland, Frankrijk en Engeland. Het Leidse team bestaat uit spelers van onder meer Ter Leede, Lugdunum en Boshuizen. Trainer en coach is Abdelhaq Jermoumi.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×