Man mishandeld met kettingslot

Dankzij de oplettendheid van getuigen, heeft de politie in de nacht van zaterdag op zondag drie vermeende mishandelaars aangehouden. De getuigen zagen dat twee mannen en een vrouw op de Haarlemmerstraat ruzie met een fietser maakten. De ruzie liep uit de hand en de mannen begonnen de fietser te schoppen en te slaan. Zij gebruikten daarbij een kettingslot dat de vrouw hen voor dat doel gaf. Beide mannen, twee Leidenaars van 22 en 26 jaar, zijn in verzekering gesteld. De vrouw, een 20-jarige Leidse is later op de dag vrijgelaten. Tegen alledrie wordt proces-verbaal opgemaakt. Het slachtoffer is niet bekend bij de politie. Het gaat om een donkere man.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×