B & W wil subsidiesysteem vereenvoudigen

Het College van B & W wil het verlenen van subsidies aan Leidse amateurverenigingen vereenvoudigen. Nu wordt de totale subsidiepot via een ingewikkelde verdeelsleutel over de verenigingen uitgestrooid. Hier gaat veel overleg met overkoepelende culturele organisaties aan vooraf. Dat moet gemakkelijker gemaakt worden.  Elke drie jaar wordt dit bedrag in de deelverordening geïndexeerd en worden nieuwe verenigingen toegelaten en opgeheven verenigingen van de lijst afgevoerd. B & W stelt voor dit nu tweejaarlijks te doen.    

De Leidse amateurwereld is het hier kennelijk mee eens want er is geen enkele reactie gekomen van verenigingen dat het oude systeem beter zou werken dan het nieuwe.    

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×