Omwisselactie bibliotheekpassen

Alle bibliotheekleden van Leiden en Leiderdorp moeten voor 31 mei hun pas omwisselen. Degene die de twintigduizendste pas ontvangt, krijgt twee vrijkaarten voor een lezing. De Bibliotheken Leiden & Leiderdorp voeren namelijk een nieuwe bibliotheekpas in. De pas is duurzaam in gebruik en toekomstgericht. Mensen die nog geen bibliotheekpas hebben, krijgen direct een nieuwe pas als ze lid worden. Met deze pas kunnen zij allerlei materialen lenen: van boeken tot tijdschriften en van dvd’s tot bladmuziek. Daarnaast krijgen leden ook korting op workshops, lezingen en andere activiteiten die de bibliotheek organiseert.

Tot nu toe hebben al ongeveer vijftienduizend mensen hun oude pas omgewisseld voor een nieuwe. Degene die de twintigduizendste pas in ontvangst neemt, krijgt twee vrijkaarten voor de lezing van Frénk van der Linden. Frénk van der Linden is bekend als journalist. Zijn debuutroman De Steniging wordt binnenkort verfilmd. De lezing vindt plaats op dinsdagavond 12 juni in de Centrale Bibliotheek.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×