'In gedachten' met Kindertheater Pats

De ’teens’ van Pats Boem, de tienergroep van Kindertheater Pats, hebben een nieuwe voorstelling gemaakt, die zij ook zelf zullen spelen: ‘In Gedachten’. Deze groep varieert in leeftijd van 12 tot 15 jaar. De rode draad van de voorstelling is de vraag hoe het zou zijn, als je zou weten wat een ander denkt of voelt. De voorstelling gaat over een groep pubers die voor allerlei dilemma’s staan bij de voorbereiding van een groot feest. Iedereen gaat daar op zijn of haar eigen manier mee om, en dat levert verrassende gebeurtenissen op.

Kindertheater Pats maakt al jaren theatervoorstellingen voor en door kinderen. Naast Pats Boem (12-15 jaar) zijn er ook theatergroepen voor jongere kinderen: Pats Impro (10-12 jaar), Pats Power (8-12 jaar) en Pats Puppies (6-8 jaar). Bij Pats verzinnen de kinderen altijd zelf hun personage. Samen met de regisseur maken zij een verhaal, op basis van improvisaties.

‘In Gedachten’ wordt gespeeld door: Eva Linde de Craen, Jan Brabander, Janneke Luteyn, Julia de Munck, Louti Broeksma, Luuk van Akker, Luuk Weers, Marijn Oudshoorn, Thijs van Zwieten en Tim van Dijk. Zij hebben de voorstelling zelf gemaakt, samen met regisseur Marike van IJssel.

Voorstellingen: vrijdag 11 mei 19.30 uur, zondag 13 mei 15.00 uur, maandag 14 mei 19.30 uur en woensdag 16 mei 19.30 uur. Reserveren wordt aanbevolen: Marianne van Bohemen, telefoon 071-5139831 (tussen 20.00 en 22.00 uur).

Imperium Theater, Oude Vest 33E, Leiden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×