Leidse dartster wint internationaal kampioenschap

De Leidse dartster Rilana Erades blijft het onverminderd goed doen in de (inter)nationale dartwereld. Een maand geleden werd ze eerste bij het internationale Springcup 2007 toernooi, vorige week zette ze ook het het Internationale Open Holland 2007 op haar naam door meervoudig titelhoudster Francis Hoenselaar uit Groningen te verslaan. De nummer 1 bij de dames werd in de kwart-finale door Erades verslagen. Ook de nummer 2 van Nederland bij de dames, Carla Hoenselaar, haalde het podium niet. Ze werd in de kwartfinale verslagen door de Russin Irina Armstrong.

Later dit jaar speelt Rilana Erades ook op de Winmau World Masters die in Bridlington (U.K.) worden gehouden. Ook zal ze deelnemen aan de kwalificatie playoffs van de Lakeside World Professional Championships die eveneens worden gespeeld in Bridlington.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×