Opus 5 rond vernieuwde Luifelbaan

Op zaterdag 12 mei wordt door de Leidse muziekvereniging K & G “Opus 5” georganiseerd, het jaarlijks terugkerende muziekspektakel met vijf “derde orkesten” van gerenommeerde muziekverenigingen. Dit jaar wordt dit gehouden bij het vernieuwde winkelcentrum “De Luifelbaan” (5 Meilaan/Bevrijdingsplein) in Leiden. De deelnemende orkesten zijn Beatrix Brass uit Hilversum, Humoreske uit Middelburg, JD’s Big Band uit Dordrecht, Rijnmondband 3 uit Schiedam en gastheer van dit jaar K & G 3.

Op twee podia zullen deze orkesten tussen 12.00 en 16.15 uur concerten geven, waarbij zij het laatste kwartier gezamenlijk zullen optreden, in totaal zo’n 150 muzikanten. Naast deze vijf orkesten zullen ook Jong K & G en de Show- and Marchingband K & G deze middag een concert geven bij “De Luifelbaan”. Er hoeft geen entree betaald te worden, u kunt gewoon met het winkelende publiek genieten van een goed stuk muziek.

Traditioneel zal deze dag door de deelnemers afgesloten worden met een gezamenlijke maaltijd en een drankje in het clubgebouw van K & G.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×