Amnesty International organiseert boekenmarkt

De afdeling Leiden van mensenrechtenorganisatie Amnesty International organiseert op 1 en 2 juni in de Tuinzaal De Burcht in de Burgsteeg een boekenmarkt. De opbrengst van deze markt komt geheel ten goede aan het werk van Amnesty International. De organisatie is nog op zoek naar tweedehands boeken, mensen die hun oude boeken een zinvolle bestemming willen geven, kunnen deze tussen 12 en 31 mei deponeren in een container bij de ingang van de openbare bibliotheek aan de Nieuwstraat. De boekenmarkt begint vrijdagmiddag 1 juni om 17.00 uur. Op vrijdag worden er boeken verkocht tot 21.00 uur. Zaterdag 2 juni van 10.00 uur tot 17.00 uur kunt u eveneens in de Burgsteeg terecht.

Voor die mensen die niet in staat zijn om hun boeken naar de bibliotheek te brengen, kan Amnesty op 26 mei op een beperkt aantal adressen in Leiden boeken komen halen. Neemt u in dat geval contact op met Amnesty via telefoonnummer 06 44 57 13 95 of per e-mail: amnestyboekenmarkt@hotmail.com

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×