Stichting Leergeld zoekt vrijwilligers

Een half miljoen kinderen in Nederland heeft dagelijks met armoede te maken, in Leiden ligt dat aantal op 4000. De stichting Leergeld vindt dat armoede en de gevolgen daarvan grote invloed kan hebben op de ontwikkeling van kinderen. De stichting zet zich in om schoolgaande kinderen ‘mee te laten doen’ aan het sociaal-maatschappelijk leven zodat zij straks ook meetellen. De stichting Leergeld Leiden is dringend op zoek naar vrijwilligers die bij ‘hulpaanvragers’ langsgaan om met hen te bespreken hoe de stichting hen kan helpen.

Stichting Leergeld Leiden zal vanaf september aan de slag gaan met ‘hulpaanvragen’. Zo wil de stichting schoolgaande kinderen die ten gevolge van armoede onvoldoende kunnen deelnemen aan schoolse en buitenschoolse activiteiten helpen. Meer informatie over Leergeld is te vinden op www.leergeld.nl  maar u kunt ook bellen naar 071-5160471 of mailen naar leergeldleiden@tiscali.nl , contactpersoon is Christina Dominicus.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×