TijdActief, activiteiten voor ouderen

Leiden is een nieuw activiteitenbureau voor 60-plussers rijker. Eind mei start TijdActief de eerste activiteit, een Nordic Walking arrangement.TijdActief organiseert sportieve, culturele en culinaire activiteiten voor 60-plussers uit Leiden en regio. Zowel alleenstaanden als echtparen zijn daarbij van harte welkom. De drijvende krachten achter het bureau zijn Rob Videler en Astrid Hageman. Rob Videler organiseert met activiteitenbureau 2voud al geruime tijd activiteiten voor singles. Met TijdActief willen de organisatoren het onderlinge contact tussen de ouderen stimuleren en hen een onvergetelijke dag buiten de deur bezorgen.

Op woensdag 30 mei start de eerste activiteit, een Nordic Walking arrangement. Gedurende drie woensdagmiddagen krijgen de deelnemers Nordic Walking les. Deze lessen worden afgesloten met een ontspannen culinaire activiteit. De eerste les vindt plaats in De Leidse Hout en wordt afgesloten met een High Tea. Op woensdag 6 juni volgt er op de les in het Leiderdorpse Park de Houtkamp een voetreflexmassage. Na de laatste les op 13 juni in de Leidse Hout, eten de deelnemers gezamenlijk pannenkoeken. De tweede activiteit die TijdActief organiseert, is een kookworkshop in Voorschoten. Onder begeleiding van een professionele kok bereiden de deelnemers dan een maaltijd. Andere activiteiten die het activiteitenbureau in 2007 in petto heeft, zijn onder meer een wijnproeverij, een kaasproeverij, diverse stads- en duinwandelingen en bijeenkomsten met gastsprekers. Voor meer informatie en inschrijving kunnen belangstellenden terecht op www.tijdactief.nl .

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×